Ervaringen van klanten

"Ik geniet altijd van de sfeer, Gerlinde's kennis, haar uitstraling van competentie en rust. Haar visie is holistisch, iets, wat mij aantrekt en wat me helpt vanuit een groter perspektief naar lichamelijke klachten te kijken. Ze legt uit, wat de oorzaak is, wat ik kan doen om het proces van genezing te ondersteunen, welke keuzes ik heb. Daarom is het makkelijk voor me om haar advies te volgen en iets in mijn leefstijl te veranderen. Mijn ervaring met kleurenpunctuur is moeilijk in een paar woorden te beschrijven; er gebeurt iets in mij....het licht en de kleuren geven een impuls aan mijn lichaam en die reageert; ik voel een diepe ontspanning en voel dat ik er mag zijn met hoe het nu is. Omdat Gerlinde een sfeer van vertrouwen schept kan ik mezelf overgeven en kan het proces van mijn heling beginnen."
Hilde

"Kleurenpunctuurbehandeling heb ik ervaren als subtiel en exact tegelijkertijd. Bijzonder is te ervaren hoe de drukpunten in mij resoneren. Elke handeling wordt verteld zo nodig uit gelegd in alle rust met betrokkenheid naar mijn welbevinden. Interessant is het zien van de foto's en het veranderen van structuur na een aantal behandelingen. Ja, ik geloof erin en ervaar de ontspanning ter plekke als een weldaad."
Janneke

"Het afgelopen jaar heb ik twee wekelijks tot maandelijks een kleurenpunctuurbehandeling bij Gerlinde Stam gevolgd, omdat ik een gemis voelde aan liefde, kracht en energie. Zowel fysiek als geestelijk. Na de behandeling heb ik diverse keren ervaren dat er een deur in mij open ging, en dat ik spontaan iets in gang zette in mijn leven, wat ik daarvoor niet kon. Ik merk dat ik steeds meer naar buiten kom met wie ik ben, zowel in de liefde als in het werk. Ik ga hierin een bewuste weg, waarbij de behandelingen duidelijk ondersteunend zijn. Ik ben dieper gaan voelen en kom meer tot vorm en actie in mijn leven vanuit mijzelf, en niet uit wilskracht of mijn hoofd. Gerlinde weet ook veel van mijn ervaringen te plaatsen en heeft kennis en inzicht in psychologische processen, maar ook lichamelijk en spiritueel. Zij helpt dan ook om woorden te geven aan ervaringen en goed te analyseren welke behandeling nodig is op een bepaald punt of knelpunt. Ik ben haar hiervoor heel dankbaar, zij werkt met werkelijke aandacht en zorg."
Astrid

2014/2015 Impuls